EU - ES

IDK EUSKOTREN – CADÍ LA SEU (58-44)

Bigarren zati on batek garaipena ematen dio IDK Euskotreni.

Gascan hasten zen partida, Cadí La Seuren saskiarekin. Lehen minutuetan, bi taldeen erasoen zehaztasun falta asko markagailuan islatzen ziren 0-4 ko markagailuan 3 minutuan. IDK Euskotrenen lehen puntuak Tirerari esker iristen ziren. Delaereren saski batek berdintzen zuen partida 6ra. Tirera eta Delaeren saskiek 4 gora jartzen zituzten lokalak. Markagailua 10 puntura berdintzen zuten berriro bisitariek. Lehen laurdeneko finala, 12-12, partidako berdintasun islatzen zuen.

Bigarren laurdena Sarren tiro librearekin hasten zen. Gladkovak beste bi idazten zituen eta lokalak 3 goian jartzen ziren. Bisitariak hurbiltzen ziren jaurtiketa libretik saskiratzen. 0-7ko partzialarekin 4 gora jartzen ziren bisitariak. Cousseinsen eta Delaereren saskiratzeak 21era berdintzen zuten partida. Berdintasunari eutsi egiten zitzaion azken unera arte, azken segundoan bisitariak saskiratzen zuten eta markatzagailua atsedenaldian geratzen zen, 22-25.

Aldageletatik taldeak itzultzen ziren, eta Gonzálezek hiruko batekin berdintzen zuen partida. Cadí La Seu beste batekin erantzuten zuen markagailuan aurretik mantentzeko. Bisitarien partziala 0-5koa zen, eta 8 goian jartzen zituzten. Erauncetamurguil partziala hirukoitzarekin hausten zuen. Cousseinseko beste batek IDK Euskotren bietara gerturatzen zuen. Delaere berdintzen zuen partida 35era. IDK Euskotren alde egiten saiatzen zen 7-0ko partzial batekin. Hiru puntuko abantailarekin hirugarren laurdenaren amaierara iristen zen, 42-39.

Tireraren saskiarekin hasten zen azken laurdena. IDK Euskotren azken laurden horretan 0-9ko partzialarekin hasten zen eta 12 puntuko abantaila lortzen zuen. Jaurtiketa librearen bidez, bisitariek distantzia murrizten saiatzen ziren. Baina Coussseinsek beste hiruko batekin erantzuten zuen. Azken minutuetan, IDK Euskotrenek kontrolatzen zuen partida, eta 58-44 bitartean iristen zen amaierara.