MOVISTAR ESTUDIANTES – IDK EUSKOTREN (64-58)

IDK Euskotren borrokatzen du, baina saririk gabe geratzen da Madrilen

Movistar Estudiantesen hirukoarekin hasten zen partida. Gladkovak beste batekin erantzuten zuen markagailua berdintzeko. Markagailuko lehen abantaila 5 puntukoa zen lokalentzat. Garcíak beste hiruko batekin erantzuten zuen markagailuaren abantaila murrizteko. Estudiantes abantaila izaten jarraitzen zuten hurrengo minutuetan. Delaereren lau puntu jarraian IDK Euskotren hiru puntura hurbiltzen zuen. Laurdena 17-14 amaitzen zen.

Bigarren laurdena Estudiantes taldearen saskiarekin hasten zen. IDK Euskotreneko puntuak jaurtiketa libretik iristen ziren Gladkova eta Tirerari esker. Estudiantes hurrengo minutuetan 7 puntuko abantaila lortzen zuen. Garcíaren eta Delaereren puntuak IDK Euskotren hiru puntura hurbiltzen zuen. Sarr-en beste bi gehi bat markagailua 24ra berdintzen zuen. Lokalek 7 puntuko abantaila berreskuratzen zuten atsedenaldiko minutu batera. Tirerak IDKrako jaurtiketa libretik saskiratzen zuen. Lokalen saski bat azken segundoetan markagailua uzten zuen, 33-26.

Aldageletatik taldeak itzultzen ziren, eta lehena saskiratzen Gladkova zen 6,75etik. IDK Euskotren 2ra hurbiltzen zen Gonzálezen saskiarekin. Estudiantes hiruko batekin erreakzionatzen zuen. Hurrengo minutuetan, Estudiantes 9 puntuko errenta zuten. Abantaila handitzen jarraitzen zuten lokalek 11ra. Orduan, Garcia hiruko bat idazten zuen. Bi gehi bat zituen Tirerak eta Garcíak beste hiruko batekin IDK Euskotren 4ra gerturatzen zuten. Lokaletako tiro libre batek 47-42 markagailua uzten zuen.

Azken laurdena Tireraren saskiarekin hasten zen. Bira hurbiltzen ziren Azu Muguruzakoak. 6 gora jartzeko erantzuten zuten lokalek. Bi taldeek hirukoak saskiratze zuten. 0-4ko partziala IDK Euskotrenentzat, 3ra hurbiltzen zituen. Estudiantes erantzuten zuen hiruko batekin.