CIUDAD DE LA LAGUNA TENERIFE – IDK EUSKOTREN (69-62)

Azken laurden txar batek garaipena kostatzen zaio IDK Euskotreni.

Partida Tenerifen hasten zen Delaeren saskiarekin. IDK Euskotrenen lehenengo 3 minututan 0-10 jartzen zen. Etxekoak elkarren segidako hiru saski segidarekin erreakzionatzen zuten, markagailuko distantzia murrizteko. Coulibaly eta Sarr-en saskiak erreakzioa mozten zuten. Saki trukea azkeneko minututan markagailua 16-20 uzten zuten.

Bigarren laurdena zehaztugabetasunekin hasten zen bi erasoetan. 2+1ekin puntu batera hurbiltzen ziren etxekoak. Beste saski batekin, lehen aldiz jartzen ziren aurretik. IDK Euskotrenerako lehen puntuak Sarr lortzen zituen. Berdintasun handia bigarren laurden honetan. Laurdenaren azken minutuetan lokalek arreoi bat jotzen zuten eta 7 goian jartzen ziren. Coulibaly saskiratzen zuen IDK Euskotrenentzat. Teneriferen bi jaurtiketa librerekin atsedenaldira iristen zen partida, 37-30.

Aldageletatik taldeak itzultzen ziren, eta lehenengoa saskirazten Sarr zen IDK Euskotrenentzat. Etxekoen abantaila 7 puntukoa mantentzen zen. Baina IDK Euskotren, Cousseins-en saski batekin eta Sarren beste bi gehi batekin, 2ra hurbiltzen zen. Delaereren saskiarekin partida 39ra berdintzen zen. Hurrengo minutuetan markagailura itzultzen zen berdintasuna. IDK Euskotrenen abantaila 3 puntukoa zen. Azken minutuan Tenerife saskiratzen zuen eta 51-52 markagailua gelditzen zen.

Azken laurdena etxekoen saskiarekin hasten zen markagailuan aurretik jartzeko. Gladkova saskiratzen zuen IDK Euskotrenerako. Teneriferen bi hiruko segidan 5 puntuko abantaila ematen zieten partidaren amaieratik 7 minutura. Tirerak bisitarientzat saskiratzen zuen, baina beste hiruko batekin erantzuten zuen Tenerife. Orduan etxekoak erasoan estutzen ziren eta 11 puntuko errenta lortzen zuten. Tirerak, Erauncetamurguilek eta Cousseinsek IDK Euskotrenentzat saskiratzen zuten azken minutuetan, baina lokalen abantaila handia zen eta markagailua 69-62 gelditzen zen.