IDK EUSKOTREN – VALENCIA C.B. (58-64)

Partida hasten zen Gascan Valentziaren saskiarekin. Partidaren hasiera oso parekatua zen eta IDK Euskotrenen erasoan 8 punturekin Coulibaly nabarmentzen zen. Lehen laurdenean anotazio baxuarekin mantentzen zen, eta talde batek ere ez zuen markagailuan jotea lortzen. Laurdenaren amaieran bisitarien hiruko batek 15-12 markagailua uzten zuen.

Bigarren laurdena Tireraren saskiarekin hasten zen. Bi erasoetan zehaztugabetasunek partida idatzohar baxuan eta markagailu berdinduan mantentzen zuten. Atsedenalditik hiru minutura Valentziak 9 puntuko errenta hartzen zuen. Coulibaly bi tiro libreekin bisitarien partzial hausten zuen. Laurdenaren amaieran, Erauncetamurguil-en hiruko batek 8ra murrizten zuen markagailuko distantzia. Azken segundoetan bisitarien saskiratze batek 22-32 markagailua uzten zuen.

Aldageletatik taldeak itzultzen ziren, eta IDKak 6 puntu saskiratzen zituen jarraian 4 puntura jartzeko. Etxekoak  Garcíaren saskien markagailutik gertu mantentzen ziren. Valencia Basketen erreakzioa iristen zen, eta berriro ere 10 gora jartzen ziren. Laurdena Garcíaren saskiratze batekin 41-47 amaitzen zen.

Azken laurdena Valencia Basket taldearen saskiekin hasten zen, eta 11 puntuko aldea berreskuratzen. Tirerak IDK Euskotrenenerako jaurtiketa libretik saskiratzen zuen. Laurdenak partidako gainerako laurdenetako tonika jarraitzen zuen, Valentziak 14 puntuko errentarekin jokatzen zuen. IDK Eukotrenen zazpi puntu jarraian, 8ra murrizten zuen distantzia. Partida 58-64 amaitzen zen eta IDK Euskotrenek Erregina Koparako sailkapena lortzen zuen.